Een uitgebreide startpagina website beheren

Het is niet lastig om een startpagina website in elkaar te zetten met het daarvoor bedoelde PHP script. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Het script zal van een database gebruikmaken waarin de content van alle afzonderlijke startpagina’s zal worden opgeslagen. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? Via de links op Startpagina overzicht kunt u uiteindelijk het aanbod vinden op de website van de ontwikkelaar. Op verschillende manieren is voor de aanschaf van het PHP script te betalen. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Op een later tijdstip een nieuwe versie van het script downloaden is mogelijk.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Dit kan voor iedere pagina afzonderlijk worden ingesteld. U kunt de verschillende rubrieken van de dochterpagina binnen deze kolommen plaatsen. Naast links kunt u ook verschillende soorten widgets toevoegen aan een categorie.