Een uitgebreide portaal site samenstellen

Lijkt het beginnen van een eigen startpagina website u wel wat? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Het is niet noodzakelijk om een heel nieuw script te laten bouwen hiervoor. Het bouwen van zo een website is kinderspel met het juiste PHP script waarover ik u graag adviseer.

U kunt inkomsten genereren met uw website met behulp van affiliate banners, die op diverse locaties geplaatst kunnen worden. Inkomsten zijn verder te generen door links te verkopen. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. Zo kunt u de kleurstelling van de website eenvoudig aanpassen via het beheerpaneel. Ook zijn er banners toe te voegen aan uw website via de beheeromgeving. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen startpagina maken.

Stelt u een eigen startpagina website samen, dan kunt u eenvoudig backlinks verkopen. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een link terug te laten plaatsen door de aanmelder.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. Met door uzelf gekozen login gegevens kunt u op een later tijdstip altijd inloggen op de website en de volledige site beheren. Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Het bouwen van backlinks naar uw website is daarbij van groot belang. U zou een link kunnen beschouwen als een aanbeveling. De waardering door zoekmachines is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de backlinks.