Een startpagina online zetten

Misschien heeft u op andere websites al eens een startpagina aangemaakt. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Vanzelfsprekend kan dat. Ook als u helemaal niets weet over websites maken. Met een bijzonder PHP script realiseert u dit eenvoudig. Meer informatie is op te vragen via Startpaginascrtipt. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Meestal is zo een startpaginascript niet te duur. Een aanpassing verricht u met behulp van een speciale beheeromgeving.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen derden ook een startpagina aanmaken op uw website. Met een instelling in de beheergedeelte kunt u het registratieformulier openzetten. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker via een formulier zich aanmelden. Met een eigen account kan vervolgens worden ingelogd en kunnen startpagina’s worden beheerd.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. U kunt in het geval dat beheerder diverse tarieven hanteren hiervoor. Een uitstekende keuze als u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. RSS feeds van verschillende websites tonen is geen enkel probleem. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Een specifieke startpagina is via dat subdomein te bezoeken. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.