Een responsive advertentiesite runnen

Wilt u zelf een advertentie website richten dan zijn daarvoor PHP scripts verkrijgbaar. Tijdens de installatie wordt een gedeelte van de website alvast ingericht voor u. Kleuren van uw website kunt u helemaal naar eigen wens aanpassen. Ook is er betaalbaar allerlei functionaliteit toe te voegen, indien de behoefte aan extra functies ontstaat.

Het onderhoud kunt u eenvoudig vanaf uw eigen huis doen. Dit betekent dat u in de avonduren naast uw baan eraan kunt werken. Stijgen de verdiensten, dan kunt u besluiten om meer tijd te stoppen in het uitbouwen van de website. De website kan worden uitgebouwd tot een site waarmee een fulltime inkomen gegenereerd kan worden. Het is nergens voor nodig om uw versie van zo een script te laten ontwikkelen. Wilt u een eigen marktplaats realiseren zonder dat u technische kennis in huis heeft? U leest op Een advertentiewebsite maken meer over een script waarmee dat te realiseren is. Via dit script is ook de uitstraling van uw website heel makkelijk te wijzigen. De uitstraling kan worden aangepast zonder dat er van uw kant kennis van de techniek nodig is.

De adverteerder plaatst een advertentie altijd in een bepaalde rubriek. De naam van een categorie geeft aan wat voor soort spullen binnen die rubriek te koop aangeboden worden. Binnen de beheeromgeving kunt u de voor de zoekmachine belangrijke meta gegevens van elke rubriek opgeven. De vindbaarheid van de diverse rubrieken wordt hierdoor verbeterd binnen de verschillende zoekmachines. Er mogen door een adverteerdere meerdere advertenties aan uw website toegevoegd worden. Via een formulier op uw website kan een eigen account aangemeld worden, waarmee de adverteerder de advertenties kan plaatsen.