Een nieuwe startpagina website vormgeven

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Dit zal meestal op basis van een vergoeding per verkoop gebeuren. Men spreekt ook wel van affiliate marketing. Een startpagina website kan daarvoor worden gebruikt. We raden u aan om deze pagina goed door te lezen als u hier wel oor naar heeft.

Op een aantal websites is te lezen hoe u dat moet aanpakken. De pagina Aanmelden startpagina vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. Er zijn betaalbare scripts verkrijgbaar die u daarbij ondersteunen. Het is dan niet meer nodig om zelf een script te maken. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

Zou u graag een website rondom affiliate marketing opbouwen? Niet alleen kunt u op commissiebasis geld verdienen, ook kunt u links verkopen op uw startpagina website. U kunt de prijs van een link in het beheergedeelte invoeren in het systeem. De bezoeker heeft na het aanmelden van een nieuwe link direct de mogelijkheid om te betalen. De link zal direct zichtbaar zijn nadat de bezoeker heeft betaald. Het is niet nodig dat u zelf de link plaatst.

Per onderwerp kunt u een dochterpagina aanmaken. In eerste instantie kan er informatie omtrent het thema worden geplaatst. Het is raadzaam om niet alleen affiliate links te plaatsen, maar ook een aanzienlijk aantal links naar informatieve sites rondom het onderwerp.

Als u de beheerschermen gebruikt om aanpassingen te doen, dan hoeft u verder niets te weten van websites bouwen. Het script is zo opgezet dat er geen technische kennis nodig is voor het doorvoeren van aanpassingen aan de website. U hoeft bijvoorbeeld geen mappen op de server aan te maken voor de subdomeinen.

De bezoeker zal een melding te zien krijgen wanneer hij ongeldige gegevens in een formulier op uw website invult. Er worden technieken gebruikt om spam te herkennen en tegen te houden.