Een nieuwe startpagina website runnen

Wanneer u een startpagina website opricht, dan kunt u daarmee wat extra geld verdienen. Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. U kunt een homepage op dezelfde manier als een gewone pagina bewerken. Het artikel aanmelden startpagina bevat een link naar meer informatie over een PHP script voor het maken van een eigen startpagina website.

U plaatst dan affiliate links tussen de gewone backlinks door. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Er is een beheeromgeving aan het script toegevoegd. Met deze beheeromgeving kunt u de belangrijkste wijzigingen eenvoudig doorvoeren. Staat het op uw planning om zo een script aan te schaffen, dan is het mogelijk om meer informatie te vinden op hoe maak je een startpagina. U vindt in dat artikel een link naar een interessante aanbieding. Met het script haalt u alle mogelijkheden in huis die u met een dergelijke website kunt hebben. Het is niet noodzakelijk om kennis van HTML of CSS te hebben.

Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. In feite is zo een website een catalogus waarbinnen de meest uiteenlopende sites worden vermeld.Met een startpagina website kunt u snel een link catalogus in elkaar zetten. Met behulp van een script kunt u een dergelijke website snel in elkaar zetten. Het is niet nodig om een heel nieuw script daarvoor te schrijven. Een interessant PHP script hiervoor, kan ik u verderop in dit artikel wel aanbevelen.