Een nieuwe startpagina website realiseren

Zoals u mogelijkerwijs weet, bestaat een startpagina website grotendeels uit startpagina dochters. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de corresponderende startpagina weergeven aan de bezoeker. Koopt u een kant en klaar script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft daarbij een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Er is bij het bouwen van het startpaginascript rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Voor mensen met kwade bedoelingen is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Genoeg beveiliging is van groot belang voor uw startpagina website. Als u een reeds bestaand script script aanschaft is het niet meer nodig om zelf een script te programmeren. Indien u benieuwd bent geworden, kunt u Je eigen portaalsite samenstellen eens doorlezen. U kunt daarmee een grote hoeveelheid tijd besparen. Met een al bestaand startpagina script kunt u direct werken aan de content van uw website.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webhosting pakket. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.