Een nieuwe startpagina samenstellen

Heeft men het over een eigen website beginnen, dan gaat dit vaak over een gewone website. Een ander soort website bouwen is ook prima mogelijk. Denk aan een startpagina website. Dat kan met een zogeheten startpagina script. Dit is een grote linkverzameling in de vorm van een website. Meer informatie kunt u op de pagina startpagina script vinden. Vaak gaat een dochterpagina over een specifieke onderwerp. Men kan op een dochterpagina weer rubrieken maken die over deelonderwerpen gaan.

Een aanpassing verrichten aan uw website is heel makkelijk met een startpagina script. De bezoeker heeft de mogelijkheid om zich aan te melden als beheer van een eigen startpagina. Het aanmelden verloopt via een formulier aan de voorkant van uw website. Na het invullen van dit formulier kan de bezoeker inloggen op uw website en een eigen startpagina beginnen.

Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan een subdomein worden gekozen. Is een subdomein bezet, dan zal de startpagina website een melding weergeven. Uw startpagina wordt pas aangemaakt wanneer u een subdomein invoert dat nog niet bezet is. De startpagina kan meteen na het aanmaken worden gevuld met links. Een beheerder kan meerdere pagina’s aanmaken en vullen met content. Wilt u de kleuren van de website veranderen, dan is dat heel makkelijk te doen. Een kleurschema kunt u maken op een aantal websites.

U hoeft zich niet aan de regels van andere startpagina websites te houden, wanneer u zelf een startpagina website heeft en daar uw startpagina’s op aanmaakt. Omdat u ook de baas van de website bent, kan het niet zo zijn dat uw startpagina’s opeens verdwijnen. Uw eigen startpagina website zorgt er ook voor dat een dochterpagina niet zomaar door iemand anders kan worden verwijderd. Men heeft PHP gebruikt voor het ontwikkelen van het script. PHP wordt bij de meeste hosting pakketten standaard al ondersteund. Het genereren van online inkomen is ook mogelijk met het startpaginascript.