Een nieuwe portaalsite realiseren

Wilt u weten hoe u zonder al te veel technische kennis een startpagina website kunt maken? Dat is vrij eenvoudig als u het juiste hulpmiddel in handen heeft. Een startpagina website kan met behulp van een PHP script worden gebouwd. Lees snel verder wanneer u daar meer over zou willen weten.U kunt via de onderstaande link meer informatie over een dergelijk script krijgen. Op die pagina vindt u de benodigde informatie. Op die pagina staat een link naar de aanbieder. Die kunt u gebruiken om het startpagina script te kopen.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. U kunt over zo een script meer lezen op Eigen Startpagina. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. Op de site van de ontwikkelaar vindt u de online handleiding. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. Gedurende het uitvoeren van het installatiescript kunt u de belangrijkste gegevens voor uw website doorgeven. Tevens geeft u de gegevens voor de databaseverbinding op tijdens het uitvoeren van het installatie script. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

De webhosting voor een startpagina website is ook niet heel duur. Per jaar zal de startpagina website u in totaal niet meer dan een paar tientjes kosten. Een kans die u niet laat liggen wanneer u zich bedenkt hoeveel u met de startpagina website kunt verdienen. U kunt uw startpagina website bijvoorbeeld inzetten voor affiliate marketing. Verder is het mogelijk om backlinks op uw site te verkopen. Wilt u dit zelf programmeren? Het zelf bouwen van een dergelijk script kan redelijk tijdsintensief zijn. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.