Een nieuwe portaalsite maken

Zoals u waarschijnlijk weet, bestaat een startpagina website voornamelijk uit startpagina dochters. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina eenvoudig worden opgevraagd. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte dochterpagina in zijn venster krijgt. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een dergelijk script is voor amper geld vast aan te schaffen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft het inlogsysteem daarbij zo veilig mogelijk gemaakt.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Dit is wel belangrijk aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Het is helemaal niet nodig om zelf iets te programmeren. Middels Startpagina aanmaken kunt u lezen over een al bestaand script startpagina script. U kunt daarmee een flinke hoeveelheid tijd besparen. Met een al bestaand startpagina script kunt u direct werken aan de content van uw website.

U kunt een blokje met het laatste nieuws plaatsen indien u dat wilt. U kunt categorieën tevens voorzien van stukjes informatieve tekst. U kunt een blokje met het laatste nieuws plaatsen op het moment dat u dat wilt. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. Een andere optie is een weerkaartje of knop aan een dochterpagina toevoegen.