Een nieuwe portaalsite beheren

U kunt een startpagina website prima inzetten voor affiliate marketing. Met een startpagina website is het mogelijk om links aan te leggen naar andere websites. Zulke backlinks vergroten de online vindbaarheid van de vermelde websites. U richt de links heel eenvoudig per thema in op een startpagina website. De individuele dochterpagina’s beslaan vaak een enkel thema. Naast het subdomein kunt u per dochterpagina vaak ook de belangrijkste zoekwoorden opgeven. Op elke individuele dochterpagina kunnen rubrieken aangemaakt worden om de links uit te splitsen in deelonderwerpen.

Er geldt geen maximum voor wat betreft het aantal dochterpagina’s op uw website. Ook mag een startpagina over elk denkbare thema gaan. Per startpagina kunt u de belangrijkste zoektermen opgeven. Deze zoektermen kunnen ook worden verwerkt in het subdomein van een dochterpagina.

Her en der is er iets over het beginnen van een eigen startpagina website te vinden. Een voorbeeld van een pagina met informatie is Eigen startpagina. Er zijn scripts verkrijgbaar waarmee eenvoudig een startpagina website te bouwen is. Het grote voordeel van zo een script kopen is dat u zelf niet hoeft te programmeren. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Het zal niet moeilijk zijn om linkbuilding diensten aan te bieden. Dat zal niet lastig zijn als u een professioneel script gebruikt. Meestal is dit een functionaliteit die in het script zit. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

Als u wilt dan kunt u het zo instellen dat banners elkaar afwisselen. U kunt verschillende banners toewijzen aan een bepaalde plek op uw website. Het is overigens geen enkel probleem om eigen banners toe te voegen aan uw startpagina website. Op deze manier kunt u diverse inkomstenbronnen aanboren met uw eigen startpagina website. Zo is het mogelijk om te variëren en de onderzoeken wat het beste voor u werkt.

Maakt u van een bestaand startpagina script gebruik? Via de beheeromgeving is een aanpassing eenvoudig te doen. Gedurende de installatie van het script heeft u de mogelijkheid zelf de inloggegevens voor uw beheeraccount te kiezen.

Het script zal gegevens die de bezoeker in de formulieren op uw site invoert, controleren op geldigheid. Spam wordt daarnaast zoveel mogelijk tegengehouden.