Een nieuwe portaal site maken

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. Er zit niet veel verschil tussen het plaatsen van een reguliere link en het plaatsen van een affiliate link. Het voordeel van een PHP script aanschaffen hiervoor, is dat u niet meer zelf hoeft na te denken over de HTML code van uw website. Ook is het toevoegen van affiliate banners gemakkelijk te doen.Bent u van plan om een startpagina website op te bouwen? U kunt hier leren hoe u dat realiseert. Het is met een PHP script relatief gemakkelijk te realiseren. Het aanmaken van een nieuwe startpagina gebeurt via het beheerpaneel. Ook de instellingen van uw startpagina website kunnen na het inloggen worden aangepast.

Zou u graag een startpagina website in elkaar zetten? Dit zal met behulp van het juiste script eenvoudiger gaan. Het script wordt met handleiding geleverd. U kunt tevens vragen aan de ontwikkelaar over het script stellen. Er is tevens de mogelijkheid om hosting erbij te kopen. Het voordeel daarvan is dat het benodigde SSL certificaat erbij in zit begrepen. U hoeft geen aparte folders voor de verschillende dochterpagina’s van uw website aan te maken. Het script handelt dit allemaal voor u af. Er is momenteel een goed script verkrijgbaar voor het maken van een eigen linkportaal. U kunt er meer over lezen op Maak makkelijk een uitgebreide portaalwebsite. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

De gegevens voor de zoekmachines kunnen per afzonderlijke dochterpagina worden ingevoerd. Het is gebruikelijk om per thema een aparte dochterpagina aan te maken. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Via het script wordt dat voor u een peulenschil. Een voorpagina link is vaak waardevoller, vandaar dat u via het beheerpaneel ook een hoger bedrag kunt instellen voor zo een link. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Wanneer er geen problemen zijn opgetreden bij de betaling, wordt de aangemelde link direct toegevoegd.