Een Nederlandse startpagina maken

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Vanzelfsprekend is die mogelijkheid er. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Via de pagina Eigen startpagina maken leest u daar meer over. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Meestal is zo een startpaginascript niet te duur. Een aanpassing verricht u met behulp van een speciale beheeromgeving.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat anderen een dochterpagina aan kunnen maken. Met een instelling in de beheerpaneel kunt u het registratieformulier openzetten. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Met een eigen account kan vervolgens worden ingelogd en kunnen startpagina’s worden beheerd.

De optie tot het betaald toevoegen van een link is er ook. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Handig als u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Ook kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. U kunt de diverse dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.