Een mooie startpagina samenstellen

Het zal vaak om een gewone website gaan wanneer iemand een nieuwe website begint. In sommige gevallen gaat het om een ander soort website. Denk aan een startpagina website. Dat kan met een zogeheten startpagina script. Een startpagina website is eigenlijk een uitgebreide linkverzameling. Neem goede startpagina door als u meer informatie erover wilt. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. De rubrieken op een startpagina zijn weer te gebruiken om een bepaald deelonderwerp mee aan te geven.

Met een startpaginascript past u uw eigen startpagina website binnen een handomdraai aan naar uw eigen smaak. De bezoeker heeft de mogelijkheid om zich aan te melden als beheer van een eigen startpagina. Hiervoor wordt op uw startpagina website een aanmeldformulier getoond. Na het invullen van dit formulier kan de bezoeker inloggen op uw website en een eigen startpagina beginnen.

Op het moment van aanmaken van een startpagina kan ook een subdomein worden ingevuld. Er zal een melding worden weergegeven indien een subdomein al voor een andere dochterpagina wordt gebruikt. Pas als u een subdomein invoert die nog beschikbaar is, kunt u de startpagina daadwerkelijk aanmaken. U kunt na het aanmaken van de startpagina direct beginnen met het toevoegen van content. Een beheerder kan meerdere pagina’s aanmaken en vullen met content. De op uw website gebruikte kleuren mag u zelf instellen. Op diverse websites kunt u kleurschema’s samenstellen.

Omdat u zelf de beheerder van de website bent, hoeft u zich niet aan de regels van andere websites te houden. Uw dochterpagina’s blijven online vindbaar. Wilt u een bepaalde vorm van zekerheid, dan krijgt u die met uw eigen startpagina website. Men heeft PHP gebruikt voor het ontwikkelen van het script. Het draaien van PHP scripts is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Het genereren van online inkomen is ook mogelijk met het startpagina script.