Een mooie startpagina bouwen

Een deel van de CMS pakketten is uitsluitend bedoeld om een bepaald type website te bouwen. U zou het startpagina script hieronder kunnen scharen. Het bouwen van een eigen startpagina website is de primaire functie van een startpagina script. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Het startpagina script stelt u in staat om dochterpagina’s aan te maken. Een uniek subdomein is te koppelen aan iedere individuele startpagina. Elk subdomein hoeft niet apart in de DNS server aangemaakt te worden als u gebruikmaakt van wildcard DNS. Meer over het startpagina script kunt u via Startpagina script vinden. Een dergelijk script hoeft niet duur te zijn. Met het script heeft u in een handomdraai uw eigen startpagina website samengesteld. Met behulp van het script kunt u alle aspecten van de website wijzigen. Een account kan gemakkelijk met het registratieformulier worden aangemaakt.. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

De op de startpagina gebruikte kleuren kunnen door de gebruiker heel eenvoudig worden gewijzigd. De kleuren van de categorieën op een dochterpagina zijn ook makkelijk aan te passen. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Langs deze weg is het mogelijk om bepaalde onderdelen op uw startpagina te accentueren. Marketingtechnisch is dat handig.

U kunt met het script geld verdienen. U verkoopt dan backlinks op uw startpagina website. De dochterpagina en de categorie waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder via het formulier zelf kiezen. Online betalingen ontvangen is door een koppeling met een betaalprovider vrij eenvoudig te realiseren. De link wordt zonder dat er handmatig van uw kant een actie nodig is aan de website toegevoegd. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. U hoeft verder geen actie te ondernemen, want de link is al toegevoegd door het startpaginascript.