Een moderne startpagina site samenstellen

Het is vrij eenvoudig om een startpagina website in te zetten voor affiliate marketing. U plaatst op een dergelijke website linkjes naar andere sites. Met deze links wordt de vindbaarheid van de vermelde websites vergroot. Met een startpagina website kunt u de links per onderwerp indelen. Per dochterpagina kan er doorgaans een subdomein worden gekozen. In de regel kunt u aan elke dochterpagina zoekwoorden koppelen. Er kunnen meerdere categorieën voor de links worden toegevoegd aan een dochterpagina.

Er zijn geen beperkingen rondom het aantal dochterpagina’s. Ook mag een startpagina over elk denkbare thema gaan. Via de beheeromgeving stelt u per afzonderlijke dochterpagina de relevante zoektermen in. Deze zoektermen kunnen ook worden verwerkt in het subdomein van een dochterpagina.

Online kunt u er wel iets over vinden. Zo staat Startpagina script stil bij het runnen van een eigen startpagina. Het is mogelijk om een PHP script te kopen die u ondersteunt bij het bouwen van een eigen startpagina website. Zelf programmeren is dan niet meer noodzakelijk. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

Lijkt het u wel wat om een startpagina website rondom affiliate marketing op te bouwen? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. Als websitebeheerder kunt de prijs van een link heel gemakkelijk instellen. Er kan meteen online worden betaald voor een nieuwe link. Na de betaling zal de link direct op de gekozen startpagina zichtbaar zijn. Er is geen manuele actie vereist voor het plaatsen van een betaalde link.

U kunt het zo instellen dat banners op uw website elkaar afwisselen. U kunt het zo instellen dat op een bepaalde plek de ene keer de ene banner getoond wordt en de andere keer de andere. Naast affiliate banners kunt u ook banners plaatsen die wijzen naar uw eigen aanbod. Verder kunt u natuurlijk een Google Adsense blokje toevoegen. Zo is het mogelijk om te variëren en de onderzoeken wat het beste voor u werkt.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Ook iemand die geen technische kennis heeft, kan met behulp van de handleiding het script installeren en er een startpagina website mee maken. U hoeft bijvoorbeeld geen mappen op de server aan te maken voor de subdomeinen.

Als u dat wilt dan kunt u het systeem zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen aanmaken. In dat geval kan er aan de voorkant van uw website een aanmeldformulier worden opgevraagd. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Met het eigen account kan men op de beheeromgeving inloggen en een eigen startpagina beginnen.