Een moderne portaal website bouwen

Houdt u zich met zoekmachine optimalisatie bezig? Heeft u nog geen eigen startpagina website? Het is altijd goed om er één te hebben voor linkbuilding. U kunt de links vrij gemakkelijk op onderwerp groeperen. Het is naast het plaatsen van een gewone link mogelijk om een affiliate link toe te voegen.

Een account op uw startpagina website kan worden aangemaakt met behulp van een registratieformulier. Het is met een eigen account mogelijk om een nieuwe startpagina samen te stellen. U kunt dit ook uitzetten. U maakt dan een besloten website. De pagina startpaginascript bevat meer informatie over een startpagina script.

U kunt rubrieken aan de startpagina’s toevoegen. De rubrieken zullen de door u geplaatste links gaan bevatten. U kunt ook blokjes met eigen HTML code toevoegen aan de dochterpagina’s van uw website. Op deze wijze heeft u de totale controle over de HTML code.

U krijgt de mogelijkheid om een subdomein per dochterpagina aan te maken. Er is op deze wijze voor elke dochterpagina een subdomein aan te maken rondom het thema van de dochterpagina. Het komt de ranking van de op uw startpagina site vermelde websites ten goede. De links staan immers op een pagina die een soortgelijk thema heeft.

Het script biedt mogelijkheden voor het genereren van een extra inkomen. Er kunnen bijvoorbeeld backlinks worden verkocht. Tussen de informatieve links is het ook mogelijk om een aantal affiliate links toe te voegen. U verdient een commissie per verkoop wanneer er sprake is van affiliate marketing. Voorbeelden van affiliate netwerken zijn TradeDoubler en Daisycon. De kosten die gepaard gaan met de aanschaf van het script, kunnen zo eenvoudig worden terugverdiend.