Een eigen startpagina website vormgeven

U kunt een startpagina website goed inzetten wanneer u websites promoot. Links kunnen op de website binnen rubrieken worden ingedeeld. Per startpagina kunnen de belangrijkste zoektermen worden ingevoerd. Zo weet de zoekmachine welke zoektermen bij de dochterpagina en het onderwerp horen.

Het plaatsen van links kan gratis op een groot aantal Nederlandstalige startpagina websites. U mag op een aantal van deze website gratis een eigen startpagina samenstellen. Zorg er wel voor dat u op de hoogte bent van eventuele randvoorwaarden die aan uw startpagina worden gesteld.

Ook wanneer u goed intenties heeft kan het zijn dat u de voorwaarden over het hoofd ziet en uw dochterpagina wordt verwijderd. Om dat te voorkomen kunt u ook Beheer makkelijk een nieuwe portaalsite doornemen. U kunt gebruik van een PHP script maken voor het bouwen van een eigen startpagina website. Met de voorwaarden van andere websites hoeft u dan geen rekening te houden. Online inkomsten genereren met uw startpagina website is prima te doen. Het is namelijk naast het aanmaken van een gratis dochterpagina mogelijk om links te verkopen. Een bezoeker zal moeten betalen voor een link wanneer hij geen link terug kan plaatsen. Bedrijven hebben vaak een budget voor linkbuilding. Het is dus ook nog mogelijk om geld aan een eigen startpagina website te verdienen.