Een eigen startpagina samenstellen

Wat handig is voor linkbuilding, is uw eigen startpagina website. In feite is een startpagina website een uitgebreide linkcatalogus met diverse dochterpagina’s. U kunt een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Zo staan de links op uw startpagina website handig per onderwerp ingedeeld.

Men kan op uw startpagina website een eigen startpagina beginnen. De bezoeker kan dan een registratieformulier invullen die wordt getoond op uw startpagina website. Hiermee wordt een gebruikersaccount aangemaakt. Zodra de bezoeker is ingelogd maakt hij eenvoudig een eigen startpagina aan.

Een bezoeker kan een subdomein aan zijn startpagina koppelen. Iets invullen waaraan men kan zien waar de startpagina over gaat is een verstandig idee. De bezoeker kan ervoor kiezen om belangrijke zoekwoorden rondom het onderwerp van de startpagina in het subdomein te verwerken. Door zoekwoorden analyse te doen komt u achter de relevante zoekwoorden voor een bepaald onderwerp.

Het artikel nieuwe startpagina maken kunt u ook doornemen als u graag uw eigen startpagina website wilt beginnen. Het is niet heel moeilijk om uw eigen startpagina website te beginnen. Wat u nodig heeft is een webhosting pakket en een eigen domeinnaam. Een meegeleverd script voor de installatie verzet voor u het moeilijkste werk bij de installatie. U heeft na het installeren direct de beschikking over een werkende website waar u dochterpagina’s kunt aanmaken. Naast links kan men ook teksten op de startpagina’s plaatsen. Men kan per afzonderlijke startpagina de kleuren aanpassen.

U kunt een betaalprovider aan het startpaginascript koppelen, zodat u ook geld kunt verdienen met het startpaginascript. Links verkopen op uw startpagina website is zo vrij eenvoudig. Een link wordt automatisch toegevoegd zodra een betaling is gelukt. Voor een reguliere link en een voorpagina link kunt u verschillende prijzen in het systeem zetten. Pakt u het op deze manier aan, dan verdient u ook nog geld aan uw startpagina website. De aanschafkosten van het startpaginascript zijn zo dubbel en dwars terug te verdienen. U bepaalt zelf aan welke regels een nieuwe dochterpagina gebonden is.