Een eigen portaalsite runnen

Wilt u uw website hoger in Google krijgen dan kunt u daarvoor verschillende technieken gebruiken. Het bouwen van backlinks naar uw website is daarbij van groot belang. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. Daarbij wordt er zowel naar het aantal backlinks als de kwaliteit van de backlinks gekeken.

Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. U kunt affiliate feeds inladen in verschillende formaten. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. De kleurstelling van uw startpagina website is via de beheeromgeving gemakkelijk aan te passen. Ook zijn er banners toe te voegen aan uw website via de beheeromgeving. Op marktplaats cms staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.

Er worden statistieken bijgehouden: van iedere link is het aantal kliks bekend. Per website is in te zien hoe vaak een bezoeker ernaartoe navigeert. Links kunnen op plekken worden geplaatst die uit commercieel oogpunt aantrekkelijk zijn.

Lijkt het beginnen van een eigen startpagina website u wel wat? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script. Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. U zou een link kunnen beschouwen als een aanbeveling. Bij het positioneren van de website in de zoekresultaten wordt zowel het aantal links als de kwaliteit van die links in overweging genomen.