Een eigen portaalsite opzetten

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor weinig geld alvast aanschaffen. Backlinks vormen een relevant deel van de startpagina website.

Dit maakt startpagina’s enorm interessant voor off-page SEO. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Nieuwe startpagina maken. Het startpagina script is eenvoudig te installeren op uw webruimte.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het plaatsen van een database bestaan. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het toevoegen van een administrator account. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren met behulp van uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Ook is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Middels het beheergedeelte past men een dochterpagina behoorlijk makkelijk aan. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Geld verdienen is op verschillende wijzen mogelijk met het script. Het verkopen van backlinks met behulp van uw website is een mogelijkheid. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Tevens zijn banners op een gemakkelijke slimme te toevoegen op uw website. Het is enorm simpel om een affiliate banner te plaatsen.