Een eigen portaalsite oprichten

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Dat is vrij eenvoudig als u het juiste hulpmiddel in handen heeft. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. Als u wilt kunt u er vandaag nog mee aan de slag.Bent u van plan om een startpagina website op te bouwen? Hier vindt u de informatie die daarvoor nodig is. Het is te realiseren met een handig PHP script waarover u via de links meer info kunt vinden. U kunt via de beheeromgeving eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken. Ook de instellingen van uw startpagina website kunnen na het inloggen worden aangepast.

Voor het bouwen van een startpagina website kan een speciaal CMS pakket gebruikt worden. Het toevoegen van aparte mappen voor iedere folder aan uw webhosting pakket is geenszins nodig. U kunt gebruikersregistratie openzetten.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. De pagina Een nieuwe portaal site oprichten vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. U kunt gemakkelijk support aanvragen bij de ontwikkelaar van het script. Op de site van de aanbieder van het script vindt u de handleiding. De ontwikkelaar kan het script ook op uw hosting plaatsen als u dat liever heeft. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. U kunt vanzelfsprekend ook zelf een PHP script programmeren. Maar dat zal tijd kosten. En u dient dan net de juiste kennis te hebben. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.

U kunt het zo instellen dat bezoekers zich kunnen registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. De juiste informatie wordt door dit centraal stukje code uit de database opgehaald. U kunt met het PHP script ook de voorpagina van uw startpagina website aanpassen. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.