Een eigen advertentiesite runnen

Een advertentie script vereenvoudigt het beheer van uw eigen advertentie website. Het installeren van het script is een fluitje van een cent. Uw eerste bezoek aan de nieuwe website activeert de installatieprocedure. Globale instellingen kunnen tijdens de installatie worden ingevuld. De titel en de meta informatie kunt u bijvoorbeeld invoeren. Verder zijn de gegevens voor de databaseconnectie in te voeren tijdens de installatie. Tenslotte kunt u zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van uw eigen website. U kunt uw eigen marktplaats starten met behulp van de tool waarnaar u verderop een link vindt.

Als u meer over een dergelijk script wilt lezen, dan kunt u Eigen marktplaats maken doornemen. Er wordt een registratieformulier voor advertenties weergegeven op uw eigen marktplaats website. Het script maakt automatisch een account aan voor de nieuwe adverteerder. Het eigen account kan worden gebruikt om nieuwe advertenties op uw marktplaats website te plaatsen. U kunt aanvullende opties aanbieden bij de advertentieplaatsing waarmee u inkomsten kunt genereren.

De beheeromgeving geeft u de mogelijkheid om heel eenvoudig aanpassingen te verrichten aan uw advertentie website. U kunt bijvoorbeeld het overzicht van de advertenties zelf indelen. Wilt u de kleuren van uw website wijzigen? Via het beheerpaneel heeft u het zo aangepast. Het script ondersteunt een aantal betaalproviders. Voor de op uw marktplaats website aangeboden opties kan zo makkelijk betaald worden.

Een groot pluspunt van het marktplaats PHP script is dat het gebruik van HTML of CSS codes niet nodig is. Men zal vaak van een rich text editor gebruikmaken. Op deze wijze kunt u zonder verstand van de techniek toch een website maken die professioneel oogt. Het is ook mogelijk om producten van andere bedrijven aan te bieden als u dat wilt. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. U kunt met behulp van zo een feed producten van andere partijen aanbieden op uw site.Als u een marktplaats CMS systeem gebruikt voor het beheer van uw website, is het niet nodig om technische kennis te bezitten.