CMS systeem gebruiken voor uw website

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Een dergelijke tool wordt bovendien wel een CMS pakket genoemd. Over dergelijke tools kunt u middels het artikel Uw site samenstellen met een CMS pakket meer te weten komen. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Het installatie script zal worden aangeroepen bij uw eerste bezoek aan uw website direct na het overzetten van de bestanden. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. U krijgt tevens de optie om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. Wijzigingen zijn met dit account behoorlijk makkelijk aan te brengen aan uw zakelijke website.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. Dit is eenvoudig te realiseren via het CMS systeem. Het CMS systeem is voorzien van een scherm voor bannerbeheer. Banner rotatie is erg makkelijk in te schakelen.

Producten en diensten kunt u simpel verkopen middels uw zakelijke website. U kunt het zo instellen dat naast de bestelling ook de betaling online verloopt. De klant kan eventuele digitale producten meteen downloaden nadat hij heeft betaald. De klant kan tussen verschillende betaalwijzen kiezen voor de online betaling nadat u de betaalkoppeling heeft ingesteld. Nadat er een bestelling is gedaan krijgt de koper een e-mail met een download link naar eventuele downloadbare onderdelen. Met behulp van het beheergedeelte kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. Hetzelfde kunt u met andere teksten op uw zakelijke website doen. Zonder twijfelen wilt u iets eerst zien voordat u het aanschaft.