CMS beheer pluspunten

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Men noemt zo een tool daarnaast wel een content management systeem. Een CMS systeem is middels de link Website software gemakkelijk te bemachtigen. Heeft u het CMS pakket gekocht, dan kunt u het direct installeren.

Het installatie script zal worden aangeroepen bij uw eerste bezoek aan uw website direct na het overzetten van de bestanden. U kunt gedurende het draaien van dit script de relevante informatie over uw zakelijke website invoeren. Er wordt u daarnaast gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. U kunt met dit account inloggen op de beheergedeelte en beheerderstaken uitvoeren.

Wilt u aanbevelingen van klanten op uw website tonen? Het CMS systeem biedt functionaliteit om deze aanbevelingen makkelijk aan uw website toe te voegen. Een testimonial bevat een positief verhaal van een klant over uw onderneming. Voor het beheer van banners kunt u een afzonderlijk beheerscherm gebruiken. Banner rotatie is zeer gemakkelijk in te schakelen.

Er zijn mogelijkheden om via uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. Indien u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. Zelf hoeft u daar alleen de betaalkoppeling voor in te stellen. Via de e-mail ontvangt de koper een bevestiging met een eventuele download link. De inhoud van deze e-mail kunt u enigszins naar eigen inzicht wijzigen. Deze mogelijkheid heeft u daarbij bij andere e-mails en teksten op uw site. Voordat u het CMS pakket koopt is er de mogelijkheid om een demo omgeving te bekijken.