Bouw uw moderne startpagina website

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Een bezoeker kan via het eigen subdomein van een startpagina eenvoudig naar de betreffende startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de juiste startpagina in zijn venster krijgt. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor weinig geld reeds aanschaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Bij de ontwikkeling van het script heeft men om deze reden een veilig PHP inlogsysteem gebouwd.

Een startpagina script kunt u beschouwen als een webapplicatie voor uw startpagina website. Het betreft een systeem die u op uw webhostingpakket plaatst. Van elk bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt opgevraagd. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Het is niet zo lastig om een eigen startpagina website te beginnen. Als u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar Eigen Startpagina. De startpagina website heeft verschillende dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Met behulp van de rubrieken die op iedere dochterpagina zullen bestaan kan dit weer worden ingedeeld in deelonderwerpen.

Een startpagina script moet u beschouwen als een beheerprogramma voor uw startpagina website. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de overeenkomstige content naar de browser van de bezoeker wordt verzonden.