Bouw uw eigen advertentie website

Een extra inkomen is met affiliate marketing op te bouwen als u het serieus aanpakt. Een voordeel is dat u zelf geen product hoeft te ontwikkelen. En bent u over bepaalde producten toch al positief? Dan is het goed om te weten dat u dit aanraden mogelijk betaald kunt doen via affiliate marketing. Heeft u een eigen website, dan is het mogelijk om u daarmee aan te melden bij een affiliatenetwerk zoals Daisycon. Uw website is op diverse manieren in te richten voor affiliate marketing.

Men maakt soms een affiliate webshop. Nauwelijks te onderscheiden van de echte webshop. Met een affiliate webshop hoeft u echter zelf de producten niet naar de klant te verzenden. Het versturen wordt door de feitelijke verkoper gedaan. Ook kunnen de affiliate advertenties op uw eigen marktplaats website worden toegevoegd. Dit kunt u met een marktplaats script makkelijk doen. Via Uw advertentie website eenvoudig maken kunt u meer te weten komen over een dergelijk script. U zult dan wel een plan moeten hebben wat betreft het aantrekken van bezoekers en van mensen die via de affiliate link een product afnemen.

U kunt geld verdienen aan de mensen die een advertentie plaatsen op uw website. Door het simpele aanmeldformulier op uw advertentie website is het aanmelden vrij eenvoudig. Wanneer de adverteerder het formulier goed heeft ingevuld, krijgt hij de beschikking over een adverteerdersaccount. Men kan met dit account heel gemakkelijk de eigen advertenties wijzigen. Via deze omgeving kan ook eenvoudig worden betaald voor eventuele betaalde opties waarvoor de adverteerder gekozen heeft. U kunt per categorie de belangrijkste zoekwoorden invoeren. Dit zijn de zoekwoorden waar de rubrieken op uw dochterpagina aan gekoppeld dienen te worden. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet.

Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een advertentie. Met 1 muisklik haalt u dat formulier tevoorschijn. Het script controleert of het bericht spam inhoud bevat. Daarnaast kunnen bezoekers melding van verdachte advertenties doen. Via een druk op de knop kan een adverteerder reageren op een interessant bod. Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. Uit welke opties men kan kiezen, dat kunt u eenvoudig instellen in de beheeromgeving. Verder kunt u nog geld verdienen aan banners die op uw advertentiewebsite te plaatsen zijn. Het is zo bijvoorbeeld mogelijk om er nog een inkomen naast op te bouwen met affiliate marketing.