Bouw een eigen startpagina website

Het is niet erg moeilijk om een eigen startpagina website samen te stellen. Dit is te realiseren met een startpagina script. Op deze pagina leest u over een dergelijk script meer. Met behulp van de in dit artikel vermelde link kunt u meer erover lezen wanneer u dat zou willen. U zult op een startpagina website doorgaans een aantal dochterpagina’s vinden. Een dochterpagina is vaak rondom een bepaald thema opgebouwd. Tevens is een algemene pagina bouwen dikwijls toegestaan. Een startpagina is gratis bij een groot aantal Nederlandse websites in elkaar te zetten.

Meer informatie over een tool hiervoor kunt u middels het internet makkelijk vinden. Op de pagina Mooie startpagina website maken staat veel nuttige informatie. Een eigen startpagina website is met het script dat u daar kunt vinden heel eenvoudig in elkaar te zetten. U kunt probleemloos RSS feeds tonen op uw dochterpagina’s. Het aanmaken van een widget aan een dochterpagina is enorm gemakkelijk. Het script maakt het voor bezoekers bovendien gemakkelijk om een betaalde link aan te melden. Online inkomen genereren is op deze slimme een optie. U mag zelf bepalen welk bedrag u voor de linkplaatsing vraagt. Betalen gaat enorm simpel via de website.

Verkopen van links is mogelijk. De link vult hij in op een link toevoegen formulier. Men kan daarbij de startpagina en gewenste rubriek voor de link kiezen. Er kan na het invullen van het formulier worden betaald voor de link. Dit betalen verloopt online. Gebruikersregistratie is eventueel aan te zetten. Met een gebruikersaccount kan een bezoeker een dochterpagina aanmaken. Bezoekers mogen daarbij het gewenste subdomein opgeven. Het aantal links wordt op iedere pagina weergegeven.