Betaalbaar een eigen portaalwebsite beheren

Een passief inkomen kan op diverse wijzen worden opgezet. Een manier is het opbouwen van een eigen website. Bij genoeg bezoek zal het u lukken om een interessante inkomstenbron te genereren. Het helpt om daarbij op de eerste pagina van Google vermeld te worden. Het is daarbij relevant om voldoende backlinks naar uw website te hebben. Een manier om backlinks te scoren is het aanmaken van een eigen startpagina.

Meer informatie over off-page SEO kunt u via het artikel eigen startpagina vinden. In dat artikel vindt u een link naar de pagina waar u een PHP script kunt aanschaffen. Via een daarvoor bedoeld registratieformulier kan een eigenaar van een nieuwe startpagina zich heel makkelijk aanmelden.

Voor iedere startpagina kan de kleurstelling worden gewijzigd. U kunt voor iedere rubriek een apart kleurschema instellen. De aandacht van bezoekers kan naar een specifieke rubriek worden getrokken. Aan de onderkant van elke startpagina ziet u de statistieken van deze startpagina. Elke startpagina kan aan een specifiek thema worden gewijd. U kunt van verschillende betaalproviders gebruikmaken. Daarbij kunt u bijvoorbeeld Mollie als betaalprovider instellen.

Tussen de gewone backlinks door kunt u tevens affiliate links toevoegen aan uw dochterpagina’s. U genereert bij affiliate marketing inkomsten per sale. Dit is ook bij een affiliate webshop het geval. Binnen uw SEO strategie is het gebruiken maken van startpagina’s altijd een goede keuze.

Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Er zijn al een aantal klanten die met veel plezier gebruik maken van het script. Het gaat eigenlijk om een catalogus waarbinnen een groot aantal websites vermeld staan.

Wanneer u dat wilt, kunt u een eigen startpagina laten inrichten door de bezoekers van uw website. U kunt per rubriek de relevante informatie voor de zoekmachines laten invoeren door de beheerders. Zowel de zoekwoorden als een meta beschrijving kunnen per rubriek worden ingevuld. Voor iedere rubriek kunnen ook de kleuren gewijzigd worden. De aandacht van de bezoeker kan zo naar een specifieke categorie toegetrokken worden.