Beheer van uw linkpagina

De meeste startpagina websites die u zult vinden, zullen Nederlandstalig zijn. Dat is logisch, want startpagina’s zijn vooral in Nederland populair. De link directories die u in het buitenland ziet, hebben toch weer een andere uitstraling. Uiteindelijk was startpagina.nl de eerste met de indeling in dochterpagina’s en rubrieken op de dochterpagina’s.

Men maakt van startpagina’s nog altijd dankbaar gebruik voor het bouwen van backlinks. Er zijn veel startpagina websites waar u gratis uw eigen dochterpagina aanmaakt te vinden via Google. Deze websites voor linkbuilding inzetten kost u niets. Zou u zelf graag een startpagina website willen hebben, dan is daarvoor een zogeheten startpaginascript in te zetten. U heeft een startpagina script, een domein en webhosting nodig voor uw eigen startpagina website. U leest hier meer over in het artikel Startpaginascript. U kunt met het startpaginascript links verkopen. De links worden geplaatst op de dochterpagina die de bezoeker heeft gekozen.

Gebruikers maken eenvoudig een eigen startpagina aan. Hiervoor dienen zij zich wel eerst via het aanmeldformulier aan te melden op de website.. Een startpagina kan met dit account heel makkelijk worden aangemaakt. Gebruikers kunnen alleen hun eigen startpagina’s aanpassen. Met een eigen startpagina website bent u beheerder met alle rechten. Dan kunt u wel alle startpagina’s wijzigen.

U kopieert de bestanden van het script naar de website. En wanneer u met uw browser navigeert naar uw website, zal automatisch het installatiescript starten. En voert enkele belangrijke gegevens in. U kunt bijvoorbeeld zelf uw inloggegevens kiezen voor de beheerdersomgeving. Na de installatie kunt u de startpagina website direct vullen met relevante dochterpagina’s en links. Het is mogelijk om de kleuren van dochterpagina’s en rubrieken aan te passen.