Beheer van een startpagina

Wilt u een eigen website maken, dan zal het vaak om een reguliere website gaan. Toch kan het ook een ander type website betreffen. Bijvoorbeeld een startpagina website. Een startpagina website bouwt u eenvoudig met een startpaginascript. Een startpagina website is eigenlijk een uitgebreide linkverzameling. Meer informatie kunt u op de pagina Nederlandse startpagina vinden. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. De startpagina is via de rubrieken weer in deelonderwerpen in te delen.

Het aanpassen van uw site is met een startpaginascript zeer gemakkelijk. Een bezoeker meldt zich eenvoudig aan voor het maken van een eigen startpagina. Op uw website zal hiervoor een eenvoudig in te vullen registratieformulier worden weergegeven. Er wordt een account aangemaakt waarmee kan worden ingelogd. Als de bezoeker is ingelogd kan hij een eigen startpagina maken.

Iemand kan bij het aanmaken van een startpagina een subdomein kiezen. Er zal een melding worden weergegeven indien een subdomein al voor een andere dochterpagina wordt gebruikt. Uw startpagina wordt pas aangemaakt wanneer u een subdomein invoert dat nog niet bezet is. U kunt direct na het aanmaken van startpagina links plaatsen. Iemand mag meerdere startpagina’s aanmaken. De kleuren van uw website mag u zelf bepalen. Een website om kleurschema’s te genereren kunt u eventueel gebruiken om altijd aan een passend setje kleuren te komen.

U bent met uw eigen startpagina website niet gebonden aan regels die op bestaande startpagina websites gelden. Uw dochterpagina’s blijven online vindbaar. Bij andere websites kan de beheerder uw startpagina zonder tegenbericht verwijderen. Het betreft een PHP-script. Het zal doorgaans geen enkel probleem zijn om PHP-scripts te gebruiken. Het genereren van online inkomen is ook mogelijk met het startpaginascript.