Beheer professioneel een eigen portaalsite

U kunt verschillende technieken gebruiken om een hogere positie in de zoekmachines te realiseren. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. U zou een link kunnen beschouwen als een aanbeveling. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. Inkomsten zijn verder te generen door links te verkopen. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

Een eigen startpagina website runnen is een andere optie. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen startpagina. Het startpaginascript kan op de website van de aanbieder worden aangeschaft. Wanneer u voor het PHP script betaald heeft, kunt u het vanaf de website van de aanbieder downloaden.

U kunt precies zien hoe vaak er op iedere backlink is geklikt. Per website is in te zien hoe vaak een bezoeker ernaartoe navigeert. Links kunnen op plekken worden geplaatst die uit commercieel oogpunt aantrekkelijk zijn.

De installatie kan heel gemakkelijk worden doorlopen. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. Backlinks kunt u zien als een “vote” voor uw website. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.