Beheer makkelijk een uitgebreide startpagina website

Voor het promoten van websites kan een startpagina website prima worden ingezet. Een pluspunt van zulke sites is dat links per categorie kunnen worden ingedeeld. Per dochterpagina kunt u de meest relevante zoektermen opgeven in de beheeromgeving. Zo weet de zoekmachine welke zoektermen bij de dochterpagina en het onderwerp horen. U kunt links op een flink aantal websites zonder extra kosten toevoegen. Vaak kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een startpagina website. Zorg er wel voor dat u op de hoogte bent van eventuele randvoorwaarden die aan uw startpagina worden gesteld.

Houd u zich niet aan de voorwaarden, dan kan men uw dochterpagina verwijderen. U vermijdt dit soort situaties met een eigen startpagina website, waarover u op Een uitgebreide portaalwebsite vormgeven meer kunt lezen. Daar leert u over een script waarmee u zelf een startpagina website in elkaar kunt zetten. U hoeft dan geen rekening met de voorwaarden van anderen te houden. Het verkopen van links op uw startpagina website is heel gemakkelijk. U kunt de prijs van een backlinks opgeven in het beheergedeelte van uw startpagina website. Met een eigen site kunt u zelf een leuk zakcentje verdienen. Het is met uw startpagina website mogelijk om betaalde links te verkopen. Als de bezoeker geen link terug kan plaatsen, kan hij betalen voor de link.

Ziet u het genereren van inkomsten met behulp van een startpagina website zitten? Affiliate marketing is niet het enige dat u kunt inzetten. Bezoekers kunnen betaalde links aanmelden via een formulier op uw website. U kunt het bedrag dat u vraagt voor het toevoegen van een link instellen in de backend. Betalen voor de link gebeurt via uw startpagina website. Het script kan zien of de betaling is goed gegaan. De link wordt direct toegevoegd wanneer het script ziet dat de betaling goed is verlopen. Dit betekent dat u zelf niet veel hoeft te doen wanneer er een link wordt toegevoegd.