Beheer makkelijk een uitgebreide portaal site

Ziet u het wel zitten om zelf een startpagina website te beginnen? Dat is vrij eenvoudig als u het juiste hulpmiddel in handen heeft. Er is een PHP script waarmee het gemakkelijk kan. Zo een website kan vandaag nog in uw bezit zijn.

U kunt over zo een script meer lezen op Makkelijk een eigen portaalsite bouwen. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. Op de site van de ontwikkelaar vindt u de online handleiding. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen. Zelf programmeren is ook mogelijk. Daar gaat wel enige tijd overheen. Een script aanschaffen zal een tijdsbesparing inhouden. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. Voor losse dochterpagina’s hoeft geen folder op de webhosting te worden aangemaakt. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. De juiste informatie wordt door dit centraal stukje code uit de database opgehaald. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan de beheerder kiezen uit hoeveel kolommen deze moet bestaan. Met de muis kunt u rubrieken naar hun gewenste positie slepen.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Via het script wordt dat voor u een peulenschil. Voor een homepage link kan een ander bedrag worden gevraagd dan een gewone link. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Voor het toevoegen van een aangemelde link hoeft u geen handmatige acties uit te voeren.