Beheer linkpagina

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. Dit is het geval bij een startpagina script. Met een startpagina script zult u vooral bouwen aan een startpagina website. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Met het startpagina script is het aanmaken van diverse dochterpagina’s mogelijk. Aan een dochterpagina kan een uniek subdomein worden gekoppeld. Elk subdomein hoeft niet apart in de DNS server aangemaakt te worden als u gebruikmaakt van wildcard DNS. De pagina Nieuwe startpagina maken bevat nuttige informatie voor wanneer u graag meer zou willen weten. Vaak betaalt u niet heel veel voor een startpagina script. Een startpagina website runnen is met behulp van het script een fluitje van een cent. U kunt de website volledig aanpassen. Een account kan gemakkelijk met het registratieformulier worden aangemaakt.. Een gebruiker kan na het inloggen zijn eigen dochterpagina’s aanpassen.

Een gebruiker kan de kleuren van een startpagina naar eigen smaak wijzigen. De kleuren van de categorieën op een dochterpagina zijn ook makkelijk aan te passen. Per afzonderlijke rubriek op dezelfde pagina is het vaak ook mogelijk om het kleurenschema aan te passen. Uit marketingoverwegingen kan het interessant zijn een bepaalde rubriek meer de aandacht te laten trekken dan andere rubrieken.

U kunt ook geld verdienen met uw startpagina website. Het is mogelijk om bezoekers een betaalde link te laten aanmelden. De aanmelder van een link mag zelf bepalen in welke rubriek hij de link wil toevoegen. U kunt het startpagina script koppelen aan een betaalprovider, waardoor het ontvangen van online betalingen een fluitje van een cent wordt. De link wordt zonder dat er handmatig van uw kant een actie nodig is aan de website toegevoegd. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. U hoeft niet te reageren op de e-mail, want het script heeft zelf de link al geplaatst.