Begin uw nieuwe portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een dergelijk script is voor weinig geld reeds aan te schaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is zeer interessant voor linkbuilding. De links worden meestal geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Goede startpagina. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie simpel doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag bij het aanmaken van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Het script maakt het behoorlijk makkelijk om een dochterpagina aan te passen. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Geld verdienen is op diverse wijzen mogelijk met het script. Het verkopen van backlinks via uw website is een mogelijkheid. Bezoekers kunnen op verschillende wijzen betalen voor een link. Een andere optie is het plaatsen van banners aan uw website. Het toevoegen van een nieuwe banner is behoorlijk simpel.