Begin uw moderne portaalsite

Tevens krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina makkelijk worden opgevraagd. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld al aan te schaffen. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft het inlogsysteem daarbij zo veilig mogelijk gemaakt.

In feite is een startpagina script een programma waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webhosting pakket. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt aangesproken. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. De bezoeker krijgt zo de juiste dochterpagina te zien. Zou u zo een tool wel willen aanschaffen, dan wijs ik u graag op Eigen startpagina. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat ook betaalbaar is. Met het script kunt u razendsnel uw eigen startpagina website online hebben. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag u een subdomein opgeven waarmee de startpagina in het vervolg te bereiken is. Een handleiding van het script is op de website van de aanbieder te vinden.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan het systeem kan doen. Aangezien men gemakkelijk een gebruikersaccount kan registreren, is genoeg beveiliging van groot belang voor uw startpagina website.