Begin uw eigen marktplaats

Wanneer u het serieus aanpakt, kunt u met affiliate marketing een noemenswaardig inkomen opbouwen. De rode draad daarbij is dat u de promotie van andermans producten doet. Wie weet is er een bepaald product waar u erg positief over bent. Waarom zou u dan de kans om aan deze promotie te verdienen niet aangrijpen? U kunt zich met uw eigen website aanmelden bij affiliate netwerken zoals Tradetracker. Deze website kan diverse vormen hebben.

Een affiliate webshop kan werken als deze goed wordt gevonden. De affiliate webshop heeft de uitstraling van een echte webshop. Het verschil is dus dat u niet zelf de producten verstuurd. U heeft geen voorraad, maar verdient toch wanneer er via u een product of dienst is afgenomen. Ook is het mogelijk een advertentie website te gebruiken voor affiliate marketing. Dit is met een advertentie script relatief gemakkelijk te realiseren. Zou u op deze manier te werk willen gaan, raadpleeg dan Professioneel uw marktplaats bouwen. U hoeft alleen de advertenties te plaatsen voor de producten.

Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Via een formulier die bij een advertentie te zien is, kunnen bezoekers een reactie achterlaten. Het formulier is via de knop genaamd “Reageer” tevoorschijn te halen. Daarbij let het script op of er spam wordt ingevuld. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen via een ander eenvoudig op te vragen formulier. Bij de advertentie zijn de laatste biedingen te zien. Met een advertentie script kunnen de adverteerders op uw website voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan U stelt in de beheeromgeving vrij gemakkelijk in welke betaalde plaatsingsopties u biedt. Verder kunt u nog geld verdienen aan banners die op uw advertentiewebsite te plaatsen zijn. U kunt bijvoorbeeld AdSense plaatsen op affiliate banners.