Begin je eigen affiliate website

Tijdens economisch lastige tijden, is het altijd fijn om extra inkomsten te hebben. Er bestaan diverse opties voor geld verdienen online. Met behulp van een affiliate marketing webwinkel kunt u vrij eenvoudig extra inkomen opbouwen. Heeft u daar wel oor naar, lees dan snel verder.

Is de ingebruikname van een dergelijk script iets wat u wel ziet zitten? U wordt via het artikel Begin een eigen affiliate website op weg geholpen. U vindt daar een verwijzing naar een eenvoudig te bedienen webwinkel script voor affiliate marketing. Aan uw affiliate webwinkel kunt u heel gemakkelijk feeds toevoegen met behulp van het beheerpaneel.

Dagelijks vindt het inlezen van de actuele XML en JSON feeds plaats. Dagelijks zal het productaanbod op uw website up to date zijn. Via een affiliate link kan een bezoeker zo bij de website van de verkoper komen.

Via de beheeromgeving is het tevens mogelijk de uitstraling volledig naar uw wens te maken. U kunt tevens via de aanbieder gemakkelijk een zogeheten custom HTML design laten ontwikkelen. Langs deze manier kan een unieke webshop in elkaar gezet worden. Heeft u zelf verstand van HTML, dan kunt u een eigen ontwerp gebruiken als u dat wilt. Via de scripttaal PHP kan het script ook makkelijk uitgebreid worden.