Begin een responsive PHP startpagina website

Houdt u zich bezig met hogere posities in Google? Links vanaf een aantal startpagina’s kunnen tevens uiterst nuttig zijn. Het aanmaken van dergelijke links aan een website is dikwijls gratis. Op een groot aantal websites is het plaatsen van een dochterpagina gratis. Tevens kunt u één of meer eigen startpagina websites beginnen. Deze kunt u dan inzetten voor linkbuilding. U kunt zo linkbuilding pakketten aan klanten aanbieden en zo zijdelings wat bijverdienen.

Met behulp van het artikel Eigen startpagina kunt u in het bezit komen van een prima startpagina script. Dit indien antwoord op het gebrek aan voortreffelijke scripts enige tijd geleden. Na enige tijd waren veel bestaande scripts verouderd. Steeds meer eigenaren van startpagina websites gingen op zoek naar een nieuw startpagina script.

Bent u geen held met PHP programmeren dan is een simpele oplossing het kopen van een kant en klaar PHP script. U hoeft zelf niet meer te programmeren, in het geval dat u een bestaand startpaginascript koopt. Daarbij is de hulp van een developer inschakelen niet meer noodzakelijk. U kunt direct aan de slag met uw website na de installatie. Het aanmaken van backlinks kan direct na de installatie.

Het aanbrengen van een aanpassing aan de site is een fluitje van een cent. Behoorlijk makkelijk kunt u een kleur instellen van een bepaald onderdeel van uw site. Wilt u dat men een eigen startpagina kan aanmaken op uw website, dan kan dat. Dit en nog veel meer is in te stellen via het beheergedeelte. U mag zelf de inloggegevens kiezen gedurende het installeren van het startpagina script. U hoeft zelf niets over PHP of HTML te weten.