Affiliate marketing via uw eigen website

Met behulp van een affiliate webshop kunt u op affiliate basis goederen verkopen online. Dit betekent dat u met uw webshop verwijst naar de site van de daadwerkelijke adverteerder. U ontvangt per verkoop een commissie, meestal een percentage van het aankoopbedrag.

Het script geeft u de complete controle over de vormgeving van uw website. Ook kunt u vanuit de aanbieder goede ondersteuning bij het script aanvragen. U kunt een aantal websites van andere klanten bekijken, voordat u besluit het script te kopen. Via een PHP script kunt u een eigen affiliate webshop starten. Meer informatie vindt u op de website Affiliate marketing via je eigen website. U zet langs deze web eenvoudig een online inkomstenbron op. En dat vanaf iedere mogelijke plek ter wereld. U zult niet gebonden zijn aan een vaste werkplek.

Inkomsten kunnen op diverse wijzen worden gegenereerd met een online affiliate webshop. Eerder op deze pagina vond u al een link naar meer informatie. Ook kunt u binnen uw webwinkel affiliate feeds inladen zodat u ook aan de producten van derden kunt verdienen, als u dat wilt.