Affiliate marketing via een eigen website

Zou u graag extra inkomen willen genereren met behulp van het internet? Met een affiliate shop kunt u inkomen genereren. Per keer dat iets via uw webwinkel wordt verkocht, ontvangt u een affiliate commissie. Door u bij een affiliate netwerk aan te sluiten, kunt u de producten aanbieden op uw website. Is dit voor u een interessante vorm van online geld verdienen? U kunt meer over de voordelen van een affiliate marketing webwinkel lezen op Affiliate geld verdienen met uw website. Met een script wordt het beheer van uw website sterk vereenvoudigd.

Producten kunnen automatisch worden toegevoegd aan uw affiliate site. Meerdere artikelen kunnen met behulp van product feeds worden toegevoegd binnen uw webwinkel. Het aanbod op uw site blijft actueel omdat de feeds regelmatig opnieuw worden ingelezen. Het is dus niet noodzakelijk om handmatig artikelen binnen uw webwinkel toe te voegen.

Om geld op basis van affiliate marketing te verdienen, kunt u zich inschrijven bij een affiliate netwerk. Aanmelden voor affiliate marketing kan bijvoorbeeld bij het netwerk Tradedoubler. U krijgt bij een affiliate netwerk toegang tot de campagnes van een groot aantal adverteerders. U kunt met behulp van products feeds een groot aantal producten tegelijkertijd toevoegen aan de webwinkel. Door de product feeds frequent in te laden blijft het productaanbod up-to-date.