Affiliate geld verdienen via je eigen website

Online bijverdienen kan prima met de kracht van een online marketing webshop. De webshop zal dan dagelijks een XML feed inladen met daarin de affiliate producten die u kunt aanbieden. Wanneer er via uw webshop een product wordt verkocht, verdient u een affiliate commissie.

Via een affiliate netwerk kunt u ook de zogeheten product feeds vinden, die dagelijks kunnen worden geladen. Het productaanbod op uw website blijft zo up-to-date. U hoeft een feed slechts eenmalig toe te voegen. Zelf hoeft u dus geen producten toe te voegen. Deze worden via de feeds automatisch ingelezen.

Ziet u het wel zitten om uw eigen affiliate webwinkel te starten? Het is dan verstandig om de pagina eens te bekijken. Die pagina bevat ook een verwijzing naar een betaalbaar PHP script voor het starten van uw eigen affiliate webwinkel. Wanneer u dat wilt, kunt u vandaag al beginnen met het opbouwen van een affiliate webwinkel.

Met een affiliate webwinkel kunt u vrij gemakkelijk extra geld voor later te sparen. U kunt zelf bepalen welke feeds u wilt inlezen en welke producten u wilt aanbieden. Bij een affiliate netwerk kunt u daarbij zelf instellen hoe vaak u uitbetaald wilt worden.